Evenimente

15.10.2019

Hackathonul public „Hack4BM”


Imagini pentru HACKATHON

 

Biblioteca Municipal „B.P. Hasdeu” organizează hackathonul public „Hack4BM ”.

Pe parcursul weekendului 19-20 octombrie 2019,  timp de 12 ore așteptăm alături de noi profesioniști cu experiență diversă: programatori, dezvoltatori de software, design grafic, business management, marketing, bibliotecari, jurnaliști, care vor dezvolta soluții pentru rezolvarea problemei cu care se confruntă biblioteca.

Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu, biblioteca capitalei, cu 27 de filiale situate în cinci sectoare ale orașului, organizează anual peste 10 000 de activități cu publicul: conferințe, colocvii, lecții publice, mese rotunde, discuţii şi dezbateri tematice, concursuri, spectacole literar-artistice, servicii de instruire, adresate tuturor categoriilor de utilizatori: copii, adolescenți, tineri și adulți. Noi căutăm soluții pentru rezolvarea problemei de promovare, vizibilitate într-un format nou pe site-ul bibliotecii (hasdeu.md) și evidență a acestor activități.

 Biblioteca va acorda premii pentru locul 1 (5000 lei)

și premiile #înaintecurajoșilor pentru acei, care vor demonstra implicare asiduă,

dinamică pe tot parcursul evenimentului.

Data limită de înscriere : 18 octombrie 2019, ora 23:59. Pot participa echipe formate din 3-5 persoane sau persoane individuale care vor crea grupuri ad hoc sau se vor alătura altor grupuri.

Prezentarea unui prototip lucrativ – la 20 octombrie 2019, ora 14:00.

 

Pentru detalii vizitați site-ul https://bmhasdeu.wixsite.com/hackathonbm

 

Bibliotec@Ta
Înregistare on-line Solicitare înstruire Solicitare achiziţie BPD Ajutor