Evenimente

22.10.2018

Ziua ușilor deschise la Biblioteca Publică de Drept


Ziua ușilor deschise la Biblioteca Publică de Drept

Postat 1/10/2018 in categoria Noutati

La 19 septembrie Biblioteca Publica de Drept și-a deschis larg ușile pentru toți doritorii de a face cunoștință cu activitatea bibliotecii, colecția de carte și reviste, Bazele de date juridice și serviciile moderne, inovaționale, oferite utilizatorilor.

Vizitatorii au apreciat accesul liber la rafturi cu carte juridică în limbile română, engleză, franceză, rusă, care are avantajul de a permite cititorului contactul direct cu cartea, Sala, dotată cu 12 calculatoare conectate la rețeaua Internet, accesul la WI-Fi, colecția de peste 100 titluri de ediții periodice în domeniul dreptului.

Tradițional în această zi, au vizitat biblioteca studenții Facultății de Drept a USM – au fost informați despre oportunitățile noi și serviciile moderne, oferite utilizatorilor pentru satisfacerea necesităților de informare, socializare, dezvoltare personală și recreere: LexExpert – instruiri în utilizarea Bazelor de date MoldLex, Practica Judiciară, EBSCO, Hein onLine, Sintact.ro, Legislația CSI; Abilități de oratorie (în limba română și engleză); Clubul de Dezbateri și Negocieri; Serviciul Informație prin Email; Al treilea spațiu al comunității – spațiu, oferit gratis pentru dezbateri, discuții, networking etc.

Studenții Facultății de Drept a USM, care sunt în mare majoritate utilizatori activi ai Bibliotecii Publice de Drept și-au expus opinia referitor la activitatea bibliotecii, au apreciat cu entuziasm invitația de a veni cu inițiative și teme pentru a organiza lecții publice, mese rotunde dezbateri, lansări etc.

Biblioteca Publică de Drept aduce sincere mulțumiri profesorilor Facultății de Drept a USM pentru colaborare, donație de carte și participare la activitățile bibliotecii.

Mulțumim Dnei Aliona CARA RUSNAC, doctor în drept, lector universitar, care permanent colaborează cu Biblioteca, implicând studenții în diverse activități de studiu, cercetare, informare și cunoaștere.

Încurajăm studenții anului I să devină utilizatori ai Bibliotecii Publice de Drept (str. Armenească, 42).

pic

http://usm.md/?p=20223&lang=ru 

Bibliotec@Ta
Înregistare on-line Solicitare înstruire Solicitare achiziţie BPD Ajutor