Evenimente

31.07.2018

De ce revin la bibliotecă?


De ce revin la bibliotecă?

 

În cadrul acestei campanii, la Biblioteca Publică de Drept au fost colectate multe mesaje ingenioase, utilizatorii lăsând pe hârtie urări de bine și emoticoane zâmbitoare.
20180723_092943

 

 

Unii utilizatori consideră Biblioteca Publică de Drept locul unde sunt liberi să găsească și să caute tot de ce au nevoie:
,,Consider că această bibliotecă pe bună dreptate ar putea fi numită model. Condiții de lectură foarte confortabile, personal amabil și politicos, acces liber la cărțile și materialul căutat, adică toate cele necesare.”
,,Revenim aici pentru că angajații sunt foarte amabili; găsim întotdeauna materialele bibliografice necesare. Suntem foarte mulțumiți.”

 

 

Alții declară că biblioteca este locul unde pot afla de noi oportunități:  ,,Frecventez Biblioteca Publică de Drept pentru a cunoaște legislația în vigoare actualizată; pentru a mă pregăti de seminare/examine; pentru a afla informație nouă despre noi oportunități.”
Mesajul Marcelei este unul din cele mai solare: ,,Revin la Biblioteca Publică de Drept pentru că nu te simți niciodată singur printre cărți. E ca acasă!!!”
Nu se lipsesc de atenție în aceste mesaje și bibliotecarii, care după părerea utilizatorilor nu sunt doar amabili, ci și cu sufletele frumoase: ,,Domnul să binecuvânteze biblioteca și pe noi toți. Mulțumim pentru ajutor și atenția cuvenită. Mulțumim pentru sufletele Dstră.”

 

 

Tudor a scris despre atmosferă, lăsând un emoticon zâmbăreț:  ,,Vin la Biblioteca Publică de Drept, că aici e plăcut și bibliotecarul e mereu gata să te ajute.”

 

Astfel, vesel și eficient, se desfășoară campania ,,De ce revin la bibliotecă?” la Biblioteca Publică de Drept. 

Bibliotec@Ta
Înregistare on-line Solicitare înstruire Solicitare achiziţie BPD Ajutor