Evenimente

31.01.2018

Cuibul democrației la BPD


Cuibul democrației la BPD

Proiectul Al treilea spațiu al comunității , realizat în cadrul Bibliotecii Publice de Drept, a fost inițiat la sfârșitul anului 2016, de către Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova și Fundația Progress din România, fiind sprijinit financiar de către Ambasada Regatului Țărilor de Jos în cadrul Programului ”MATRA”. Scopul Proiectului este să faciliteze promovarea și practicarea cetățeniei active în comunitate.

Spațiul, care se mai numește și - Cuibul democrației, este oferit gratis tuturor - membrilor grupurilor de acțiune civică, persoanelor fizice și juridice, ONG-urilor, - pentru aplicarea și realizarea diferitor inițiative civice, ce rezultă din necesitățile comunității.

Astfel de acțiuni educă și dezvoltă deprinderi de a participa la viată comunității și a rezolva probleme comune.

Sperăm, că spațiul nou creat – Cuibul democrației – va deveni un centru de importanță majoră în domeniul cetățeniei active pentru întreaga comunitate chișinăuiană, Iar Biblioteca Publică de Drept - și mai atractivă, modernă, deschisă, ofertantă prin serviciile sale și cu noi segmente de utilizatori activi și informați, care vor aduce o doză de contribuție comunității.

Pentru planificarea și coordonarea activităților ne contactați la tel. 022 275 393, 068277558.

Vă așteptăm!

https://www.slideshare.net/BibliotecaDrept/al-treilea-spatiu-al-comunitii-cuibul-democraiei

https://www.facebook.com/cuibuldemocratieiBPD/

 


 

Bibliotec@Ta
Înregistare on-line Solicitare înstruire Solicitare achiziţie BPD Ajutor