Formulare tipizate

Modele de contracte

.ru

Modele de contracte (varianta rusa si engleza)
Include forme ale modelelor de contracte, cu referire la structura, partile contractelor – preambul, obiectele contractului, termenii, garantii etc.

Colectie de contracte (varianta rusa)
Include modele contractelor de munca, arenda, vanzare-cumparare etc.

Biblioteca de documente tipizate
Modele de documente tipizate: contracte, cereri, diverse acte etc.

Colectie de tipizate
Modele de contracte de munca, fome statistice, acte contabile.

.ro

DSCLex
Include modele ale contractelor de antrepriza, arendare, asigurari sociale, barter, contract colectiv de munca la nivel national, contractul individual de munca, contractul de consultanta, de concesiue, de depozit, contractul de gaj, de ipoteca, de schimb, de vinzare-cumparare etc.

Formulare uzuale şi modele de contracte  
Cuprinde formulare uzuale si modele de contracte, care se divizeaza in Drept civil, Drept comercial, Registrul Comertului, Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO).

Modele de contracte orientative
Sunt incluse cele mai cautate modele de contracte: Contractul de vinzare-cumparare(imobil), Contractul de mandat, Contractul de prestari servicii, Contractul de schimb (drept civil), Contractul de schimb (drept comercial), Contractul de transport, Contractul de comision.

DreptOnline  
Include modele de cereri, modele de contracte: contractul de inchiere, contractul de prestari servicii, model de contract de comodat etc.

E-oferte  
Include Contractul de schimb mobiliar, Contractul de antrepriza, Contractul de arendare, Contractul de asigurare, Contractul indvidual de munca, Contractul de gaj, Contractul de ipoteca, Contractul de sponsorizare, Contractul de donatii, Contractul de concesiune, Contractul d ecredit, Contractul de cont bancar, Contractul de franciza, Contractul de leasing imobiliar, Contractul de prestari servicii, Contractul de transport, contractul de vinzare cumparare etc.

Administrator on-line  
Cuprinde Extrase Administrare Imobile, Modele de acte administrative (orientative), Acte si legi Notariat, Modele Acte primarie, Modele de cereri judecatorie, Modele contracte (orientative).

Juridica On-line  
Include: Act constitutiv SRL, Antecontract de vinzare-cumparare, Contract de arenda, Contract de cesiune, Contract de comodat, Contract de leasing, contract de locatiune, Contract de tranzactie, Contract de vinzare-cumparare cu clauza de intretinere.

.md

Smallbiz
Sunt incluse: Contract de gaj, Contract de leasing, Contract de arenda a terenului agricol, Contract de comision, Contract de vinzare-cumparare, Contract de imprumut, Contract privind arenda autoturismului.

Contact
Cuprinde: documentele necesare pentru constituirea unui ONG, etapele procesului de inregistrare a asociatiei obstesti, precum si procedura de inregistrare a asociatiei obstesti.

BPD ofera si carti, CD cu modele de contracte. Accesati Catalogul

 
Bibliotec@Ta
Înregistare on-line Solicitare înstruire Solicitare achiziţie BPD Ajutor