Mesaj director

Bine ati venit pe site-ul Bibliotecii Publice de Drept ,

Deschiderea Bibliotecii Publice de Drept, filiala a Bibliotecii Municipale „B.P.Hasdeu” (24 mai, 2001) a fost un succes oferit nu doar comunitatii juridice, ci intregii comunitati chisinauene.

Un succes obtinut cu multa abnegatie oferit de o intreaga echipa de profesionisti de la Fundatia SOROS-Moldova, Institutul pentru Initiative Juridice (Budapesta) si Biblioteca Municipala “B.P.Hasdeu”. Indraznim sa spunem, ca deschiderea bibliotecii si-a dovedit din start importanta si utilitatea ei obiectiva: numarul mare de utilizatori inscrisi (peste 13000), numeroase vizite (circa 750 per zi), multiple imprumuturi de carte si editii periodice (aproximativ 5000 lunar), accesari de baze date legislative (peste 15000). Iar prin colectia sa bine selectata si oferita prin accesul liber la raft, precum si accesibilitatea operativa la resursele informationale juridice electronice au transformat biblioteca intr-un centru cu adevarat util si necesar fiecarui membru al comunitatii juridice.

Continuu Biblioteca Publica de Drept tinde sa isi profileze viziunea in forma unei game diverse de servicii – acces la resurse juridice in format electronic, furnizarea serviciilor de referinta in mediul electronic, imprumut la domiciliu, evenimente si relatii comunitare prin lansari de carte, seminare si lectii publice, etc.

In numele intregii echipe a Bibliotecii Publice de Drept, Va invit sa explorati colectiile, accesind catalogul on-line si sa utilizati serviciile electronice furnizate. Speram ca nazuintele noastre exceleaza prin sustinerea perseverentelor Dvs academice si ajuta eficent in luarea deciziilor zilnice.

Pentru a mentine un dialog eficient si imbunatatiri constante salutam orice sugestie si opinie.


Cu inalte consideratiuni,

Silvia Antufiev,
Director, Biblioteca Publica de Drept

 
Bibliotec@Ta
Înregistare on-line Solicitare înstruire Solicitare achiziţie BPD Ajutor